Produits d'Entretiens

La Solution Professionnelle pour Nettoyer, Protéger et Entretenir

Lithofin WEXA

Basis- en allesreiniger

Lost vet- en olievervuiling, resten van onderhoudsmiddelen, waslagen, roet en veel meer op en verwijdert ze. Het voor vele doeleinden geschikte reinigingsmiddel voor werkplaats, garage, huis, binnenplaats, tuin enz.

Verbruik: ca. 7 - 15 m²/L

Lithofin LÖSEFIX

Was- en olieverwijderaar

Verwijdert waslagen, deklagen, teer, hardnekkige olie- en vetvlekken, verf- en lijmresten. De verontreinigingen worden opgelost en kunnen daarna met water worden afgenomen.

Verbruik: ca. 7 - 15 m²/L

 

Lithofin OIL-FEX

Olievlekkenverwijderaar

verwijdert diep ingedrongen was-, vet- en olievlekken.

Verbruik: ca. 0,5 m²/250ml

 

Lithofin Vuiloplosser

Voor het grondig reinigen van gebruikte vloeren bij ernstige algemene vervuiling, bij vettige verontreinigingen, resten van vloerverzorgingsmiddelen, glanslagen enz. Voor het verwijderen van bouwvuil van nieuwe vloeren, in het bijzonder van zowel gepolijst marmer en kalksteen, als alle andere soorten natuursteen.

Verbruik: ca.10 - 30m²/L

  

Lithofin Cementsluierverwijderaar

Reinigt graniet. gneis, kwartsiet en andere natuursteen en fijn tegelwerk. Verwijdert cementsluiers, aangekoekte vuilresten, verweringen, roest en roestverkleuringen. Werkt ook roestwerend bij hard ijzerhoudend gesteente. Niet te gebruiken op gepolijst marmer, kalksteen enz..

Verbruik: ca.30 - 50m²/L

  

Lithofin Bescherming

Impregneermiddel met uitstekende werking op poreuze natuur- en sierbetonsteen. Beschermt tegen vochtopname, intrekken van vocht en vermindert de aanleg tot vervuiling.

Verbruik: ca. 7 - 15 m²/L


  

Lithofin Kleurverdieper

Voor het verbeteren van het uiterlijk van vloeren in ruwe, poreuze natuur- en sierbetonsteen. Brengt de kleuren tot leven en verdiept de structuur, maakt water- en vuilafstotend.

Verbruik: ca. 7 - 15 m²/L


  

Lithofin Leisteenolie

Voor het beschermen en verzorgen van alle gekleurde lei en leisteen. De natuurlijke kleur wordt versterkt, de structuur komt naar voren en het uiterlijk wordt verbeterd. Ideaal voor het opfrissen van gebruikte oppervlakken

Verbruik: ca. 20 m²/L


  

Lithofin Polish

Beschermt en verzorgt alle gepolijste steen oppervlakken. Maakt waterafstotend en geeft een uitstekende glans. Ideaal voor keuken, badkamer, tafels en andere kleine oppervlakken. Nadat het is opgedroogd is het niet schadelijk voor de gezondheid

Verbruik: ca. 40 m²/L


  

Lithofin Glans en Schoon

Voor periodiek opfrissen van de glans van gepolijste marmer- en andere stenen vloeren. Vormt een fijne oppervlaktelaag en is de ideale extra verzorging voor alle glanzende vloeren. Bovendien uitstekend geschikt voor de eerste behandeling van geslepen, ruwe en andere matte vloeren.

Verbruik: ca. 20 m²/L, tot 200 m² bij verdund gebruik.

  

Lithofin WASH & CLEAN

Voor regelmatig gebruik op alle soorten stenen vloeren. Reinigt en verzorgt bij het dweilen. Zowel ruwe gespleten, geslepen als gepolijste oppervlakken worden bij regelmatig gebruik steeds mooier en voller van kleur en structuur. Ideaal voor geïmpregneerde of van een beschermlaag voorziene oppervlakken.

Verbruik: ca. 20ml in een emmer met 10 L water

Lithofin Easy Clean

Voor werkbladen in natuursteen. Voor het snel en moeiteloos reinigen voor en na het koken. Verwijdert vettig oppervlaktevuil, steunt de werking van de impregnering en verhindert vlekken.

Verbruik: tot 20 m²/fles

 

Lithofin Protector voor Blauwe Steen

Voor de eerste behandeling van nieuwe oppervlakken en voor het behoud van de periodieke bescherming. Ideaal for keukenaanrechtbladen, tafels en in badkamers.

Verbruik: tot 20 m²/fles

 

Lithofin Onderhoudsproduct voor Blauwe Steen

Voor regelmatig onderhoud van alle oppervlakken, reinigt en onderhoudt in één beurt en maakt de steen, bij regelmatig gebruik in het dweilwater steeds, mooier.

Verbruik: ca. 20ml in een emmer met 10 L water

 

Lithofin Vleckstop W

Speciale impregnering - op waterbasis-

beschermt natuur- en sierbetonsteen tegen vlekken. Verhindert verregaand het indringen van olie, vet en water en vergemakkelijkt het onderhoud. Ideal voor donkere steensoorten en voor gebruik binnen, waar oplosmiddeldampen storen.

Verbruik: ca. 10 - 20 m²/L

Lithofin Buitenhuisreiniger

PVoor het grondig reinigen van alle steenoppervlakken buitenshuis zoals terrassen, paden, trappen, muren enz. Ontdoet deze zelfwerkend van donkere door planten veroorzaakte en algemene aanslag, door bomen of bloemen veroorzaakte verkleuringen of vochtvlekken. Maakt alle steenoppervlakken in minuten weer licht en schoon. Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Verbruik: tot 15 m²/L

Lithofin Fleckstop PLUS

IImpregnering met kleurverdieper

Versterkt de kleur van poreuse steen-oppervlakken, alsook olie- en waterwerend en beschermt tegen vlekken.

Veilig voor plaatsen waar voedsel wordt bereid. Dit Lithofin product is getest door een onafhankelijk instituut volgens EU-verordening 1935/2004. Het product wordt veilig beschouwd voor het behandelen van natuursteen- en kunststeen oppervlakken die in rechtstreeks contact met voedsel komen.

Verbruik: ca. 6 - 15 m²/L

Lithofin FLECKSTOP

Het speciale impregneermiddel beschermt natuur- en sierbetonsteen optimaal tegen vlekken. Verhindert verregaand het indringen van olie, vet en water en verlicht de verdere onderhoudsverzorging. Noodzakelijk voor keuken en badkamer. Nadat het is opgedroogd is het niet schadelijk voor de gezondheid.

Veilig voor plaatsen waar voedsel wordt bereid. Dit Lithofin product is getest door een onafhankelijk instituut volgens EU-verordening 1935/2004. Het product wordt veilig beschouwd voor het behandelen van natuursteen- en kunststeen oppervlakken die in rechtstreeks contact met voedsel komen.

Verbruik: ca. 7 - 15 m²/L