Crombé : Plan de travail cuisine

Dekton

Dekton is een geavanceerde mix van grondstoffen die gebruikt worden om glas, materialen in porselein en kwartsoppervlakken te maken.

Voor de vervaardiging van Dekton wordt gebruik gemaakt van de exclusieve TSP-technologie, een technologisch proces dat een versnelde versie is van de metamorfe veranderingen die natuursteen ondergaat door duizenden jaren blootstelling aan hoge druk en hoge temperaturen.

TSP sintert echt innovatieve procedures van de meest geavanceerde technologie-industrieën. Deze evolutie representeert een technologische en industriële sprong voorwaarts. geschikt voor het genereren van een nieuw proces, een revolutionair materiaal en een toonaangevende product. .

Met elektronische microscopie is er geen enkele poreusheid van het materiaal waar te nemen. Dit is het gevolg van het exclusieve sinterings- en ultracompactieproces van DEKTON.

DEKTON onderscheidt zich door de afwezigheid van poreusheid en microdefecten die spanningen of zwakke punten veroorzaken.

Aura


Aura heeft een magnetische aantrekkingskracht. Prachtige aders lopen over een zachtwitte achtergrond en doen denken aan natuurlijke rotsformaties.

Aura 15 is geïnspireerd op de bekende Italiaanse marmers Calacatta en Carrara die, met hun doorlopende aderpatronen, moderne elegantie uitstralen.

  

Keyla


Kelya is geïnspireerd op zwart marmer met zachte aders, een donkere natuursteen die warm aanvoelt.  

Trilium


Trillium bestaat uit een mix van vulkanische tinten in grijs, bruin en diep zwart, welke zijn geïnspireerd door de industriële uitstraling van geoxideerd staal, met als resultaat een roest-effect dat onverwacht glad aanvoelt. De contrasten tussen licht en donker zorgen voor een enigszins metallic effect dat het oppervlak een zeer realistische uitstraling geeft. Deze ruige look is perfect voor trendy projecten.

  

Aldem

  

Aura

  

Blanc Concrete

  

Blaze

  

Borea

  

Danae

Domoos

  

Edora

  

Entzo

Fiord

  

Fossil

  

Gada

  

Galema

  

Glacier

  

Halo

  

 Irok

  

Kadum

  

Kairos

Kelya

  

Keon

  

Keranium

  

Korus

  

Lumina

Makai

  

Manhattan

  

Natura

Nayla

Nilium

  

Opera

  

Orix

Qatar

  

Radium

Sirius

  

Sirocco

Splendor

Strato

  

Trilium

Tundra

  

Valterra

  

Vegha

Ventus

Vienna

  

Zenith

Realisaties in Dekton